Başkan Batur’dan Esnafı Atatürk’le Donattı

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 96. Senesi kutlanacak olan Cumhuriyet Bayramı’ndan önce Çankaya ve Alsancak’ta hizmet sunan esnafı ziyaret edip Atatürk baskılı poster armağan etti.

BELEDİYE 26.10.2019, 13:50
Başkan Batur’dan Esnafı Atatürk’le Donattı

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak ilçesinde esnafın en fazla olduğu bölgelerden bir tanesi olan Çankaya ve Alsancak bölgesinde hizmet veren esnafa, 29 Ekim’den önce anlamlı bir armağan verdi.

Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet duygusu ile Atatürk baskılı ve üzerinde “Bu vatan bizim, Cumhuriyet hepimizin” yazılı olan posteri alan esnafsa büyük bir gururla dükkânlarına asacaklarını ifade ettiler.

Çankaya ve Alsancak’taki esnafları bir bir gezen Başkan Batur, herkesin Cumhuriyet Bayramını kutladığını, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı coşkusunu esnafla paylaşmak için dükkanlarının en güzel köşesine asacaklarına inandığı Atatürk posterlerini getirdiğini, ülkenin 4 bir yanından nice kahramanların hayatlarını verip kazanılmış olan bu vatanın ve Cumhuriyete sahip çıkmanın kendilerinin boynunun borcu olduğunu ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutladığını dile getirdi.

Esnaf ve vatandaşlarca yoğun ilgi ile karşılaşmış olan Başkan Batur, ülkenin işgalinin Konak ilçesinde başladığını ve Konak’ta sonlandığını, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı savunan tüm kahramanları minnet ile andıklarını belirtti.

Esnaf ise bu anlamlı ve kıymetli armağan için Başkan Batur’a teşekkürlerini sundu.

Yorumlar (0)
23°
az bulutlu
banner202