Başkan Batur Göztepe’nin Yöneticilerini Ağırladı

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil’le kulüp yöneticileri Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, makamında ziyaret etti.

BELEDİYE 07.10.2019, 17:47 07.10.2019, 17:53
Başkan Batur Göztepe’nin Yöneticilerini Ağırladı

Kayserispor’a karşı alınmış olan 4-0’lık zaferden sonra yüzlerin güldüğü ziyarette, Göztepe Spor Kulübü’yle takımın yeni stadının yapıldığı alanda gerçekleştirilecek çalışmalar üstünde duruldu.

Göztepe’nin tüm maçlarına gidip takıma desteklerini gösteren Başkan Batur, İzmir’in kalbinin Konak olduğunu ve Konak’ın kalbinin de Göztepe ile oluştuğunu ve takıma yükseliş kazandırmış olan Başkan Sepil’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiğini ifade etti.

Kulübe Yakışır Bir Düzenleme

Göztepe için inşa edilmekte olan yeni stadın yanlarında Konak Belediyesi’ne ait olan alanların da olduğunu vurgulayan Batur, kendilerinin bu alanda hem şehre hem de kulübe yakışır bir çevre düzenlemesi yapılması için Betkanyon ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını, bunun yanında kulüp yöneticilerinin de istekleri ile stadın etrafında hem sporcuları hem tarafları hem de bölge sakinlerinin kullanabilecekleri sosyal alanların yapılamasını istediklerini ifade etti.

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil Başkan Batur’un maçlarda kendilerine çok destek olduğunu ifade ederek kendisine teşekkür etti. Sepil, yeni yapılacak olan yerin 7/24 kullanılabilecek bir yaşam alanı olarak değerlendirilebileceğini vurguladı.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202