Abdül Batur'dan Göztepe'ye Destek

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ve kulüp yöneticilerini ağırladı.

Abdül Batur'dan Göztepe'ye Destek

Zorlu geçen lig mücadelesinde bu hafta Kayserispor’a karşı alınan 4-0’lık galibiyetle yüzleri gülen Göztepeli yöneticiler, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile Göztepe Spor Kulübü’nün inşaatı devam eden yeni stadına dair görüşmelerde bulundu.

Stadın inşa edileceği alan üzerine yapılacak çalışmaların gündeme alındığı görüşmede, Başkan Batur, “İzmir’in kalbi Konak’tır ve Konak’ın kalbinde de şanlı Göztepemiz’in yeri büyüktür. Takıma ivme kazandıran Başkan Sepil’e ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Fırsat buldukça Göztepe’nin maçlarına giderek takıma destek verdiği bilinen Abdül Batur, Göztepe’nin yapımı sürmekte olan stadının çevresinde Konak Belediyesi’ne ait alanların da bulunduğunu belirterek, “Biz bu alanda hem şehrimize hem de kulübümüze yakışır bir çevre düzenlemesi yapılması adına üzerimize düşen ne varsa, en iyi şekilde yaparız. Ayrıca kulüp yöneticilerinin de isteği doğrultusunda stadın çevresinde hem sporcularımız hem taraflar hem de bölge sakinlerinin kullanabileceği sosyal alanlar oluşturmayı istiyoruz” diye konuştu.

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, eskiden Göztepe Spor Kulübü’nde yöneticilik de yapan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a, kulübe verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. Sepil spor kulüplerinin şehrin tanıtımına ve kültürüne önemli katkılar sağladığını belirterek, Göztepe’nin yeni stadının sadece Göztepe’ye ve Ultrabet Göztepelilere değil, İzmir’e de kazandırılan önemli bir değer olacağını ifade etti. Stadın takıma büyük katkı sağlayacağını da vurgulayan Sepil, bölgenin 7 gün 24 saat kullanılabilecek bir yaşam alanı olarak değerlendirilebileceğine dikkat çekti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202