Kick Boks Şampiyonu Bostanlıspor Oldu

Bostanlıspor, Ege Bölge Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda katıldığı iki sporcusu ile büyük bir başarıya imza attı. Biri şampiyon diğeri ise ikinci oldu.

SPOR 01.10.2019, 10:52
Kick Boks Şampiyonu Bostanlıspor Oldu

60 kilo genç erkekler kategorisinde, Veysel Dikmen, bütün rakiplerini yenerek finale çıktı. Finalde de karşılatığı rakibini nakavt ederek şampiyonluğa ulaşan Dikmen, galada da başarısıyla kupayı elde etti. Genç erkekler 71 kiloda Doğukan Günay finale kadar başarılı karşılaşmalara imza attı. Finalde maçı önde götürürken omzundaki sakatlığının nüksetmesi sonucu maçı kaybetti ve ikinci oldu.


Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, son zamanlarda kick boks ve muay thai dallarında büyük başarı elde ettiklerini söyledi ve ,''Peşpeşe gelen Türkiye, Ege ve İzmir Matadorbet şampiyonluklarıyla bu branşlarda adımızı kazıdık. Son gençler şampiyonasında bir gala,bir şampiyonluk ve bir ikincilik başarımızı zirveye ulaştırdı. 5 sporcu ile katılacaktık fakat birinin lisansı yetişmedi, diğer iki sporcumuzu da sakatlıklarını riske atmamak için şampiyonaya getirmedik. Buna rağmen katıldığımız iki sporcumuz ile başarı elde ettik. Bundan sonra hedefimiz, Türkiye Şampiyonlukları ve Milli Takım. Şampiyona için sporcularımızı hazırlayan, hepsini büyük özveri ile çalıştıran baş antrenörümüz Aytaç Uyanıker'e de teşekkür etmemiz gerekiyor. Başarının çoğunluğu onun.'' diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar (0)
23°
açık
banner202