İzmir’de Ailelerin Kavgasında Kan Aktı

İzmir'de aileler arasında meydana gelen kavga faciaya dönüştü. Kavgada 1 kişi öldü.

GÜNDEM 01.10.2019, 11:19
İzmir’de Ailelerin Kavgasında Kan Aktı

Alınan bilgilere göre kavga İzmir’e bağlı Karabağlar ilçesinde gerçekleşti. Aile arasında meydana gelen kavga sonucunda 1 kişi ölürken, 2 kişinin de yaralandığı ifade edildi.

İddialara göre, aralarında sorun olduğu öğrenilen aileler arasında tespit edilemeyen bir sebeple tartışma başladı. Hararetlenen tartışma sırasında arbede çıktı ve bıçaklama olayı gerçekleşti.

Kurtarılamadı

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralılar Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldüler. Ağır yaralı olan şahıs doktorların tüm çabalarına rağmen hayata tutunamadı. Diğer bir yaralanın ise durumunun ciddi olduğu ifade edildi.

Ölen şahsın akrabaları sinir krizi geçirdiler ve Matrixbet hastanenin camları ve çevresine zarar verdiler. Polis ekiplerinin müdahalesi yetersiz kalında olay yerine Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi.

Ayrıca, bıçaklama olayını gerçekleştiren şahıs polis ekiplerince kısa bir sürede yakalandı. Zanlılar sorgulanmaları için emniyete götürülürken ölen şahsın cansız bedeni otopsinin yapılması amacı ile İzmir Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202