Juventus- İnter maçı ardından Maurizio Sarri ilk kez konuştu!

SPOR 07.10.2019, 10:32 07.10.2019, 11:55
Juventus- İnter maçı ardından Maurizio Sarri ilk kez konuştu!

İtalya Serie A’da oynanan maçta Juventus, İnter’i 2-1 mağlup etti. Juventus’un teknik direktörü Maurizio Sarri, bu karşılaşmanın ardından konuştu.

Serie A’da İnter’e karşı 2-1 galibiyetlik elde ederek liderliğe yükselen Juventus’ta teknik direktör olan Maurizio Sarri, maçın ardından yaptığı açıklamalarda liderliğe yükselmemelerinin şu an için bir şey ifade etmediğini, bu kadar zor bir atmosferde doğru oynamayı başardıklarını ve asıl konunun kararlılık ve iyi oyun olduğunu ifade etti.

İnsanların onu aptal sandığını fakat daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarıda bulunan teknik direktör Maurizio Sarri, Empoli’de bir sistemle başlayıp değiştirdiğini, Napoli’de farklı bir sisteme geçtiğini fakat 3 yıl boyunca sürekli bir değişim içinde olduğunu söyledi.  Chelsea’da benzer bir sistem oynatıyor gibi görünse de birbirinden tamamen farklı sistemler olduğunu belirten teknik direktör Maurizio Sarri, sistemi oyuncuların özellikleri ve yeteneklerine uyarladığını söylüyor.

De Ligt için de konuşan Teknik Direktöt Maurizio Sarri, onun İtalyanca bilmediği için biraz zorlandıklarını fakat futboldaki kendisine has sistemine hızla ayak uyduğunu ifade etti. De Ligt için muazzam bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Maurizio Sarri, hala onun uyum Betpark sürecinde olduğunu ve onu biraz zorladığını belirtti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202