Göztepe Yeni Bir Sayfa Açıyor

Süper Lig'de ilk 4 haftada galibiyeti bulunmayan ve gol sevinci yaşamayan Göztepe bugün Konyaspor'u evinde konuk edecek.

SPOR 20.09.2019, 21:05
Göztepe Yeni Bir Sayfa Açıyor

Sarıkırmızılılar,ilk 2 haftada Antalyaspor ve Beşiktaş'a mağlup olan, sonraki haftalarda Yukatel Denizlispor ve Çaykur Rizespor ile berabere kalmıştı.Şimdi ise 5. haftaya 2 puanla ve averajla 16. sırada girdi. Ligde galibiyeti bulunmayan 4 ekipten biri olan Göztepe ilk 4 haftada gol atamayan tek takım durumunda. Göztepe'nin ağırlayacağı Konyaspor, ilk 3 haftayı beraberlikle tamamladıktan sonra geçen hafta Yukatel Denizlispor'u deplasmada mağlup etmişti.

Özgür Yankaya Yönetecek


Ligde mağlubiyeti bulunmayan 4 takımdan biri olan yeşilbeyazlı ekip Kaçak İddaa 6 puan ve averajla 9. sırada yer alıyor. Göztepe ile Konyaspor arasındaki 5. haftanın açılış maçı 20.30'da Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanacak. Maçı Özgür Yankaya yönetecek.

Rakibiyle Süper Lig'de 5'inci kez karşılaşacak Göztepe'nin Konyaspor'a karşı mağlubiyeti bulunmuyor. Geride kalan 4 müsabakada 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılı ekip 6 gol atıp, kalesinde 4 gol gördü.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202