Göztepe'nin İnancı Tam

Süper Lig’de oynadığı son maçta İstikbal Mobilya Kayserispor’u 4-0 yenen ve yükselen bir grafik çizen İzmir temsilcisi Göztepe’nin oyuncuları, önemli maçın hazırlıkları sürerken basına açıklamalarda bulundu.

Göztepe'nin İnancı Tam

Kötü başladığı sezonda son 3 maçta 7 puan alarak yükselişe geçen Göztepe önümüzdeki hafta çıkacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürürken, takımın gol yükünü çeken iki oyuncusu Alpaslan Öztürk ve Napoleoni basının karşısına çıktı.

Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde basının karşısında çıkan Alparslan Öztürk, hedefinin A Milli Takım’a gitmek olduğunu söyledi. Öztürk yaptığı açıklamada, “A Milli Takım'da çok kaliteli oyuncular var. Her Türk futbolcunun olduğu gibi benim de hayalim A Milli formayı giymek. Hedefe ulaşana kadar çalışmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Takım olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Alpaslan Öztürk, "Sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Ancak takıma katılan arkadaşlar kısa sürede adapte oldu. Hem enerjileri hem de deneyimleri Betgram oldukça üst seviyede. Onların gelişi ve takımın oturmasıyla birlikte iyi bir çıkış yakaladık. Milli aranın ardından çıkışımızı sürdüreceğiz" dedi.

Lig başladığından beri en az gol yiyen takım oldukları için de mutluluk duyduğunu ifade eden deneyimli futbolcu, “Ligimizde çok önemli futbolcular var. Ancak top rakipteyken savunma anlayışımız bize yardımcı oluyor. Bu başarı tüm takımın. Çünkü bu durumu idmanlarda takım olarak çalışıyoruz. Özellikle defans veya kaleci değil, takım olarak bu istatistiğe imza attık" dedi. Göztepe formasıyla çıktığı ve gol attığı 5 farklı maçta hiç puan kaybetmediklerini belirten Alpaslan Öztürk, "Bu çok güzel ve gurur verici bir istatistik. Ancak kimin gol attığını bir önemi yok. Kim atarsa atsın puan takıma yazılıyor. İnşallah bu istatistik devam eder" ifadelerini kullandı.

Sezonun son transfer gününde Başakşehir’den Göztepe’ye gelen Napoleoni de basına yaptığı açıklamada, “Göztepe'ye gelmekten dolayı çok mutluyum. Ayrıca geçen hafta da gollerimle takımıma yardım ettim. Son haftalarda hem iç sahada hem deplasmanda puan almamız çok mutluluk verici. İyi bir durumdayız ve kendimizi geliştirerek devam edeceğiz. Takım olarak en iyi sonuçları alıp ligi en iyi yerde noktalamak istiyoruz" diye konuştu. Açıklamasında taraftarın desteğine özellikle vurgu yapan İtalyan golcü, “Taraftarımız iç sahada bize muhteşem destek veriyor. Attığım golü de onlarla beraber kutladık. Tek tek hepsine sarılıp gol sevincini yaşamak isterdim. Bize verdikleri destek çok önemli. Saha içinde bize büyük bir güç veriyorlar" dedi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202