Gazetecilerin Futbol Ziyafeti

Finali 1 Kasım’da gerçekleşecek olan İGC 2019 ‘’Basın Ligi Ünver Ergün Sezonu’’ kura çekimi ve fikstürü törenle gerçekleştirildi. 8 Ekim tarihinde başlayacak olan turnuvaya basın kuruluşları yoğun ilgi gösteriyor.

SPOR 30.09.2019, 16:58
Gazetecilerin Futbol Ziyafeti

İzmir’de bu sene 2.si düzenlenecek olan İGC (İzmir Gazeteciler Cemiyeti) Basın Ligi Futbol Turnuvası ‘’ Ünver Ergün Sezonu’’ ismiyle 8 Ekim günü sahalarla buluşacak.1 Kasım’da final yapacak olan turnuvanın kura çekimleri ise Atatürk Stadı’nda gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gerçekleşen kura çekimine törenine, TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet İncu, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilci Yardımcısı Selçuk Ergeldi, İGC Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Erek ve turnuvaya katılan gazetecilerin takım temsilcileri de eşlik etti.

Dayanışmayı Artırmak İçin Sahaya

Açılış konuşmasını İGC Genel Sekreter Yardımcısı Jetbahis Erdal Erkek gerçekleştirdi ve şunları söyledi: ‘’Şehirdeki basın kuruluşları içerisinde dayanışmayı artırmak, meslektaşlarımızı bir araya getirmek için düzenlenen bir turnuva bu. Maksadımız farklı gazetelerde çalışan gazetecilerle bir araya gelerek bir futbol şöleni yaratmak. Umuyorum Ünver Ergün Sezonu, her takımın centilmenlikle mücadele edeceği bir sezon olacak. Şüphe yok ki hepimiz bunun farkında olarak sahaya çıkacağız.”

TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş da centilmenliğe vurgu yaptı ve şöyle devam etti: ‘’ Turnuvanın harika olacağına şüphem yok. Emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ederim. Tüm desteği vermeye hazırız.’’

Turnuva maçları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark’ta bulunan halı sahada gerçekleşecek. 16 takımdan oluşan ve 40 müsabakanın yapılacağı turnuvanın kura çekiminde oluşturulan grupları ise şöyle:

A Grubu: İz Gazete, Yenigün Gazetesi, Turkuvaz Medya Grubu, Özgür Gazeteciler

B grubu: İletişim Başkanlığı, Basın Danışmaları, Anadolu Ajansı, TSYD İzmir Şubesi

C Grubu: Cumhuriyet Gazetesi, İnternet Medyası, TRT, Milliyet

D Grubu: Ege Telgraf Gazetesi, Sabah Gazetesi, Dokuz Eylül Gazetesi, İLKSES Gazetesi

Yorumlar (0)
23°
az bulutlu
banner202