İzmir Ticaret Borsası'ndan Aile Günü Etkinliği

İzmir Ticaret Borsası, geleneksel hale getirdiği ‘aile günü’ organizasyonunun altıncısını hafta sonu Çeşme'de düzenledi.

YAŞAM 30.09.2019, 17:05
İzmir Ticaret Borsası'ndan Aile Günü Etkinliği

Kurulduğu günden bu yana kurum içi iletişimi arttırmak ve çalışan motivasyonunu üst seviyede tutmak gayesi ile pek çok Jojobet etkinlik düzenleyen Ticaret Borsası (İTB), altıncı defa ‘aile günü’ organizasyonunu gerçekleştirdi.

Hafta sonu Çeşme’de, Borsa yöneticileri ve çalışanlarının ailelerinin katılımı ile gerçekleştirilen organizasyonda, gün boyu süren eğlenceli etkinlikler ve aile olimpiyatları yapıldı. Bireysel oyunlar ile ailelerden oluşturulan takımların bulunduğu Borsa Survivor, bilgi yarışmaları ve tavla turnavası yapıldı. Borsa Survivor küçükler kategorisinde Fortnite Grubu, büyüklerde ise Yıldızlar Grubu; tavla turnuvasında Hakan Alhan, bilgi yarışmasında da Şazam şampiyonluğu kazandı. Şampiyonlar, İzmir Ticaret Borsası yöneticilerince madalya aldılar. Organizasyon bitimi İTB ailesi, toplu fotoğraf çekimi ile bu anlarını ölümsüzleştirdi.

Aile Günü Etkinliğinin Önemini Vurguladı

Açılış konuşmasını Genel Sekreter Erçin Güdücü gerçekleştirdi. Güdücü, konuşmasında “Geçmişi ile 128 senelik köklü bir kurum olan ve geleneklerine derinden bağlı Borsamızda, çalışanlarımız arasındaki iletişimin güçlenmesi adına aile günü önemli bir yer tutuyor. Bizim düzenlediğimiz organizasyonlar pek çok borsa ve oda için de örnek teşkil etti. En önemli sermayesi insan kaynağı olan hizmet kuruluşlarının birine ait olan bizler, bu organizasyonumuz ile kaynaşma, güzel anılar biriktirme ve yaşam stresinden biraz olsun uzaklaşabilme adına önemli yollar alıyoruz. Tüm katılımcılarımıza ve bize böyle bir imkan sunan Yönetim Kurulumuza yürekten teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
19°
parçalı bulutlu
banner202