Foça'da Çocuklara Yelken Sporu Kursu Verildi

Foça Windsurf & Yelken Kulübü ile Foça Belediyesi'nin müştereken tanzim ettiği Çocuk ve Yelken kursuna iştirak eden toplamda 11 çocuk, 2 - 5 Eylül tarihlerinde yelken sporu ile ilgili temel eğitimi tamamladı.

SPOR 06.09.2019, 11:18
Foça'da Çocuklara Yelken Sporu Kursu Verildi

Türkiye'nin tatil cennetlerinden biri olarak bilinen Foça'da ilçe belediyesi tarafından çocuklara yelken sporu tanıtıldı. Foça Windsurf & Yelken Kulübü ile Foça Belediyesi'nin müştereken tanzim ettiği Çocuk ve Yelken kursuna iştirak eden toplamda 11 çocuk, 2 - 5 Eylül tarihlerinde yelken sporu ile ilgili temel eğitimi tamamladı. Eğitimde deniz kanosu ve rüzgâr sörfünün dışında çevre - doğa ilişkisi de konu edindi.

BAŞKAN Tipobet GÜRBÜZ: ÇOCUKLARA YÖNELİK PROJELER DEVAM EDECEK

Konu hakkında bir açıklama yapan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, sosyal ve ekonomik durumlardan ötürü genellikle deniz sporu yapmaya fırsat ve imkân bulamayan öğrencilere ulaştıklarını, bu anlamda düzenlenen kurs ile birlikte onlara temel beceriler öğrettiklerini belirtti. Başkan Gürbüz, çocuklara yönelik projelerin devam edeceğini belirterek Foça Windsurf & Yelken Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Beden Eğitimi Öğretmeni Ercan Safra ile projeye destek veren Leon Otel, Foça Turizmciler, Yatırımcılar ve Esnaf Derneği, Foça Tuizm Müdürlüğü, Foça Liman Başkanlığı, Foça Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Foça Kaymakamlığı'na teşekkür etti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202