Ege’de “Dünya Böbrek Günü Sempozyumu” düzenlenecek

Ege Üniversitesi (EÜ), Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi ve Türk Nefroloji, Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireleri Derneği işbirliğinde “Dünya Böbrek Günü Sempozyumu” düzenlenecek.

SAĞLIK 02.03.2020, 12:31
Ege’de “Dünya Böbrek Günü Sempozyumu” düzenlenecek

Ege Üniversitesi (EÜ), Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi ve Türk Nefroloji, Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireleri Derneği işbirliğinde “Dünya Böbrek Günü Sempozyumu” düzenlenecek.  “Korunmadan Tanıya Herkes İçin Her Yerde Böbrek Sağlığı ve Eşit Ulaşılabilir Bakım” teması ile  düzenlenecek olan sempozyum, 12 Mart 2020 tarihinde saat 08.30-12.00 saatleri arasında Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek

Sempozyumun Onursal Başkanlığını EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ve Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Bilge üstlenecek. Alanında uzman konuşmacıların yer alacağı sempozyumun Başkanlığını Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asiye Akyol, Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Yasemin Yıldırım paylaşacak.

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202