Aktardan bağışıklığı güçlendiren "kırmızı çay" önerisi!

Koronavirüs salgınından korunmak için bağışıklığını arttırmak isteyenler doğal ürünlere başvurduğu bugünlerde İzmirli aktardan "kırmızı çay" önerisi geldi.

SAĞLIK 15.04.2020, 12:13
Aktardan bağışıklığı güçlendiren "kırmızı çay" önerisi!

Koronavirüs salgınından korunmak için doğal ürünlerle hazırlanmış karışımları tercih edenler, bitki çaylarına talebi artırdı. İzmirli aktar Mete Eltep, bağışıklığı güçlendiren bir çay önerisinde bulundu.

Aynı zamanda Ziraat Mühendisi olan Aktar Eltep'in hazırladığı karışımda tarçın, hibiskus, karanfil ve sumak bulunuyor. Eltep, '4x4 kırmızı çay' adını verdiği karışımın günde iki kez içilmesini öneriyor.

Koronavirüsle mücadele devam ederken, sağlığını korumak için bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyenler, birçok sağlıklı gıdanın tüketimini artırdı. Çeşitli sebze ve meyvelerin yanı sıra bal ve süt gibi birçok ürünün satışı da artarken, özellikle doğal bitkilerle hazırlanan çaylara da yönelmeye başlanıldı. Ada çayı, papatya çayı, yeşil çay ve bunun gibi birçok çayın satışı artarken, ziraat mühendisi ve aktarı olan Mete Eltepe de hem virüslerden koruyacak hem de direnci artıracak çay hazırladığını söyledi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202