Zeynep Korel'den şaşırtan kariyer değişimi

Bergüzar Korel’in kız kardeşi Zeynep Korel ile ilgili temizlik işçisi olduğuna dair iddialar ortaya atıldı ve Zeynep korel bu iddiaları onayladı.

MAGAZİN 07.10.2019, 13:36
Zeynep Korel'den şaşırtan kariyer değişimi

Bergüzar Korel’in kız kardeşi Zeynep Korel ile ilgili ortaya çarpıcı iddialar atıldı ve Zeynep korel bu Betgaranti iddiaları onayladı.

Tanju Korel ve Hülya Darcan çiftinin kızı Zeynep Korel, Amerika’da temizlik işçiliği yaptığını açıkladı.

Zeynep Korel lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamladı. Eğitiminde Amerika’da devam eden Zeynep Korel daha sonra Chicago’ya yerleşti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Korel için 2. Sayfa programı çarpıcı iddialarda bulundu. Zeynep Korel’in Amerika’da yeniden hayatına başladığını ve kariyerini bitirip temizlik işçisi olduğunu belirttiler.

Birçok şirkette yöneticilik yapan ve iki kitap yazan Zeynep Korel, Boğaziçi Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunu aynı zamanda Teksas Rice Üniversitesi’nde Tasarım bölümünü bitirdi. Şu an ise temizlik işçisi olarak çalışan Zeynep Korel, günlük 400 liraya oturduğu sitede temizliğe gidiyor ve alan zamanlarında ise saati 70 liraya köpek gezdiriyor.

Zeynep Korel’e yeni hayatı ile ilgili sorular sorulduğunda ise hayatından memnun olduğunu çalışmanın ve yaptığı işin ayıp olmadığını ifade etti. Özgürlüğünü satmadığını, bir erkeğe ya da ailesine boyun eğmediğini belirten Zeynep Korel, insanların evlatlarını ayırmaması gerektiğini ve parası ile kimsenin üstte olamayacağını belirtti. Babasının yüreğinin götürdüğü yere gitmesini istediğini bu yüzden bu yolda hareket ettiğini eğer babası hayatta olsaydı her şeyin daha farklı olacağını ifade etti.

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202