Başkan İduğ Gençlerle Buluştu

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin dersine katılarak kendileriyle fikir alışverişinde bulundu.

Başkan İduğ Gençlerle Buluştu

Aynı zamanda akademisyen ünvanı olan ve akademiyle yakından ilgili olan Dr. Mustafa İduğ, öğrencilerle gerçekleştirdiği buluşmada kendi deneyimlerini paylaşırken, öğrencilerden de Bornova için örnek halkla ilişkiler projeleri üretmelerini istedi.

Yaşar Üniversitesi İşletme Mühendisliği’nde doktora yapmasının yanı sıra, yüksek lisans programında Kobi Kaynak Planlama ve Bütçe Yönetimi dersi veren Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, aynı üniversitenin İletişim Fakültesi, Halkla Dumanbet İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencilerinin dersine girdi. Gençlere deneyimlerini aktaran İduğ, belediyecilik ve iş yaşamıyla ilgili örnekleri paylaştı. İduğ yaptığı konuşmada, “Donanımlı olun. Kendinize yatırım yapın. Bir yabancı dille yetinmeyin. İki, hatta üç dil öğrenin. Şansın kapınızı ne zaman çalacağı belli olmaz. O şans geldiğinde ancak donanımlı olursanız değerlendirebilirsiniz" dedi.

Bornova Belediye Başkan’ı Dr. Mustafa İduğ’un öğrencilerden Bornova için proje üretmelerini istemesi üzerine, seçilen 17 öğrencinin ‘Halkla İlişkiler Kampanyası’ dersi kapsamında bu yılın modern kurumu seçilen Bornova Belediyesi için 4 farklı proje üretmesine karar verildi. Her projede saha araştırması, sorun analizi, iletişim stratejileri ve taktikleri, kamu spotları, reklam filmleri, afişler ve etkinlik fikirleri yer alacak. Bornova Belediyesi uygun bulunan proje ve çalışmaları kullanılabilecek.

Yorumlar (0)
açık
banner202