Milano Moda Haftası’ndan çok konuşulacak detaylar

Moda tutkunlarının heyecanla beklediği Milano Moda Haftası, İtalya’yı da etkisi altına alan Corona Virüsü riskine rağmen oldukça yüksek bir katılımcı sayısı ile gerçekleşti

Milano Moda Haftası’ndan çok konuşulacak detaylar

Moda ve modaya ilgi duyanların yakın markajında olan Milano Moda Haftası’nda birbirinden ünlü markalar, son koleksiyonlarını moda severlerin beğenisine sundu. Corona Virüsü sebebiyle defilesini seyircisiz gerçekleştirmek isteyen Armani markası ise moda haftasının dikkat çeken detaylarından oldu.
Milano Moda Haftası’nda Armani defilesi için akın eden ünlüler küçük bir şaşkınlığın ardından Armani’nin kararına saygı duyarak farklı modacıların defilelerine yöneldi.

İşte moda dünyasında fırtınalar estiren Milano Moda Haftası ile ilgili öne çıkan detaylar.

PRADA’NIN UZAY ÇAĞI TAÇLARI

Prada’nın defilesinde sıkça kullandığı metalik gri tonlardaki taçlar, izleyicileri farklı bir atmosfere götürdü. Metal dokularla farklı bir görünüm yaratan Prada, farkını ortaya koymayı başardı.

MARNI’NIN SİM MASKESİ

Günlük hayatta uygulaması cesaret isteyen simli yüz maskesi, ünlü İtalyan moda evi Marni’nin defilesinde ön plana çıktı. Modellerin alın ve yanak kısımlarında sim darbeleri ile oluşan estetik görünüm, oldukça dikkat çekti.

GUCCİ’NİN BAŞ DÖNDÜREN IŞILTISI

Gucci defilesinde yer alan ışıltılı aksesuarlar ve çantalar, konukların beğenisi kazandı. Gucci’nin birkaç sezon boyunca tercih ettiği metalik ışıltı ve parlak detaylar bu yıl da cazibesini korurken, metalik detayların Milano Moda Haftası kapsamında yükselişe geçtiği kesinleşti.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202