Mehmet Ali Erbil yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı!

Mehmet Ali Erbil, Kaçış sendromu ve yoğun bakım sürecinden sonra yaşadıklarını anlattı. Erbil, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

MAGAZİN 28.09.2019, 11:08
Mehmet Ali Erbil yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Mehmet Ali Erbil, Kaçış sendromu ve yoğun bakım sürecinden sonra yaşadıklarını anlattı. Erbil, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Tuvalete yardım ile gittiğini söyleyen Erbil, deprem sırasında yattığını ve bir yardım olmadan ayağa kalkamadığı için yatakta beklemek zorunda kaldığını belirtti.

Kaçış sendromuna ikinci kez yakalanan Mehmet Ali Erbil, umutlarının tükendiğini ve yürüyemeyecekse fişini çekmelerini istediğini söyledi.

Türkiye’de kendisi dışında bu hastalığa yakalanan bir insan olduğunu ve ona ilaçları kendisinin söylediğini ifade eden Erbil zor günlerde yanında olan insanlara teşekkür etti.

Yayına bağlanan kardeşi, Erbil’in yoğun bakımdan çıkmış olmasına mucize dedi. Yoğun bakımda sürekli ona kimin bakacağını sorduğunu söyleyen Yeşim Erbil, durumun duygusal zorluğunu anlattı.

İbrahim Tatlıses ile olan bağlılığını anlatan Erbil, Tatlıses vurulduğunda ilk önce hastaneye gittiğini aynı şekilde onun da sık sık hastaneye geldiğini söyledi. Tatlıses'in Erbil'i yoğun bakımda ziyarete gittiği günlerde sürekli ağlaştıklarını söyleyen Erbil dostluklarının kötü günlerde de devam ettiğini söyledi.

Oğlunun uzun bir süre yanına gelmediğini söyleyen Erbil, “Kızım 24 saat yanımdaydı. Hiç gitmedi.” Dedi.

Yorumlar (0)
13°
parçalı az bulutlu
banner202