Yanan Ağaçlar İçin Genel Sekreter Gökçe'den Hummalı Çalışma

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, yaşanan orman yangınlarının ardından ağaçlandırma çalışmaları başlattıklarını sosyal medyadan duyurdu.

BELEDİYE 28.09.2019, 11:15 28.09.2019, 11:26
Yanan Ağaçlar İçin Genel Sekreter Gökçe'den Hummalı Çalışma

Geçtiğimiz günlerde İzmir'in pek çok ilçesinde çıkan orman yangınları büyük paniğe neden olmuştu. Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince, makilik ve çam ağaçlarının bulunduğu bölgelerde meydana gelen yangınlara, karadan ve havadan müdahale edilmişti. Kısa süre içinde kontrol altına alınan yangın bölgelerinde soğutma çalışmaları da yapılmıştı.

Orman yangınları ile mücadele için faaliyetler yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni bir çalışma daha başlattı. Çalışmayı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olan aynı zamanda Şehir Plancısı, Buğra Gökçe, resmi Twitter hesabından vatandaşlar ile paylaştı.

"Yeni Nefes Alma Noktaları Yaratabilmek İçin..."

Buğra Gökçe, yaptığı paylaşımda "Ağaçlandırma alanlarımızda dikim ve alan hazırlığı çalışmaları başladı. Yanan,zarar gören ağaç varlığımıza karşın yeni nefes alma noktaları yaratabilmek için çok boyutlu çalışmalar yürütüyoruz. Kent içi ağaçlandırmalar ve korularımızla yaşam-toplanma alanlarımızı çoğaltacağız!" ifadelerine yer verdi.

İşte Buğra Gökçe'nin o Tweet'i:

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202