Katy Perry ve Orlando Bloom’un kız bebeği olacak!

Katy Perry cuma günü yaptığı açıklamada, nişanlısı Orlando Bloom ile bu yaz bir kız çocuğu sahibi olacaklarını açıkladı.

Katy Perry ve Orlando Bloom’un kız bebeği olacak!

İZMİR GÜNDEM - 35 yaşındaki güzel şarkıcı, yüzü pembe renkte kremle kaplı olan nişanlısının bir fotoğrafı ile bebeklerinin cinsiyetini Instagram'da açıkladı. Gönderi milyonlarca beğeni aldı. Çiftin birçok arkadaşı da çifti kutlayan yorumlarını Orlando’nun fotoğrafın altında paylaştı.Yorumlarını esirgemeyen çoğu ünlü arasında KatyPerry’igiydirmek için sabırsızlanan tasarımcı Jeremy Scott, OprahWinfrey, MishaNonoo ve ZoeSaldana gibi isimler vardı.

Bebeğin cinsiyetini öğrenmek, son birkaç ay içinde yaşanankötü zamanları atlatmak için çifte güzel bir sürpriz oldu. Orlando ve Katy, koronavirüs sebebiyle düğünlerini ertelemek zorunda kalmıştı. Çiftin düğünü normal şartlarda bu yazın başında Japonya’da olacaktı. 150 konuk için hazıralanan düğüne, Katyhamile olarak katılacağı için çok heyecanlıydı. Tüm düğün detayları teker teker açıklanırken, çift bir anda koronavirüs nedeniyle düğünlerini ertlemek zorunda kaldı.

Ayrıca Katy mart ayının başında 99 yaşında olan büyükannesinin ölümünü açıklamıştı. Katy Perry büyükannesi ile çok yakındı ve bu ölüm çifti derinden etkilemişti. Katygeçtiğimiz ay içlerinde kendi çocukluk fotoğraflarının da olduğu büyükannesi ile ilgili bir sürü fotoğraf paylaştı.

Yeni doğacak bebekKaty'nin ilk çocuğu olacak. Orlando Bloomise bu heyecaı ikinci kez yaşamakta. Orlando Bloom’unsüper model eski eşi Miranda Kerr’den dokuz yaşında bir oğlu var.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202