‘Joker’ Gösterime Girmeden Olay Oldu

4 Ekim’de vizyona girecek olan ve merakla beklenen Joker filmi vizyona girmeden tüyler ürpertici dedikodular ortaya çıktı.

MAGAZİN 27.09.2019, 17:42
‘Joker’ Gösterime Girmeden Olay Oldu

İstihbarat bilgilerine göre Joker filminin ilk gösterimde katliam hazırlığı yapılıyor. Bu bilgilerin ortaya çıkması ile beraber Amerika’da çok büyük 2 sinema salonunun Joker filminde izleyicilere maske takmasının yasakladığı öğrenildi.

Batman Filminde Katliam Olmuştu

Amerika’da 'Joker' filmi daha vizyona girmeden, silah şiddeti ile alakalı tartışma ve protestoların içinde buldu kendini. Bu tepkilerin tarihçesi Batman serisinin 'The Dark Knight Rises' filmdeki ilk gösterimi esnasında yapılan katliama dayanıyor. Özellikle katliamda Betnano hayatını kaybeden çocukların ailelerinden büyük bir tepki var.

Ayrıca Amerika ordusu filmin ilk gösterim esnasında katliam hazırlığı yapıldığı ile alakalı istihbarat bilgisi olduğunu belirtti. Bu uyarı üzerine hemen 2 sinema salonu zinciri, 'Joker' filmi esnasında maske takılmasını yasakladı.

Şirketler salonlara kostüm ile girilebileceğini, ama maske, yüz boyama ya  da yüzü saklayan bir nesneye kesinlikle izin verilmeyeceğini belirtti.
 

Yorumlar (0)
13°
parçalı az bulutlu
banner202