Hazal Kaya'dan Duygulandıran Paylaşım

Bebeğine kavuşmak için gün sayan ünlü oyuncu Hazal Kaya, İnstagram hesabından takipçileri ile duygusal bir mesaj paylaştı.

MAGAZİN 03.10.2019, 10:44 03.10.2019, 10:55
Hazal Kaya'dan Duygulandıran Paylaşım

Birçok dizide rol alan oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz Şubat ayında meslektaş olduğu sevgilisi Ali Atay ile hayatını birleştirmişti. 5 senelik birlikteliklerini nikah masasında taşıyan Kaya ve Atay çifti, önceki aylarda anne-baba olacaklarını sevenlerine duyurmuştu. Hamile olduğunu öğrendiği günden bu yana bebeği ile ilgili araştırmalarını süredüren Kaya, geçtiğimiz gün psikolog Nilüfer Devecigil ve Uykusuz Anneler Kulübü ortaklığı ile Nişantaşı City's'de düzenlenen "Bebekler Neden Ağlar" başlıklı seminere de katıldı.

Çocuklarının isminin ‘Fikret Ali olacağını yine İnstagram hesabından duyuran 7 aylık hamile güzel oyuncu, yine İnstagram’dan duygusal bir yazı yayımladı. Kaya, yaptığı paylaşımda geçtiği sene yaşadığı mutlulukları ve hüzünleri kaleme aldı, tüm yaşananlarla kendini çok şanslı hissettiğini dile getirdi. 1 Ekim’de kutladığı doğum günü ile 29 yaşına basan Jojobet Hazal Kaya, yakınlarının varlığına şükrettiğini belirtti. Oyuncu, hayranlarına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Kaya'nın bu duygusal paylaşımına takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

İşte Hazal Kaya'nın o paylaşımı:

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202