Hadise Kendini Tutamadı

TV8'de ekranlara gelen O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi olan Hadise gözyaşları tutamadı o anlar güne damgasını vurdu.

MAGAZİN 24.11.2019, 16:07
Hadise Kendini Tutamadı

O Ses Türkiye yarışmasının son bölümünde duygusal anlar yaşandı. Gözyaşlarına hakim olamayan Hadis için Acun Ilıcalı, çekimi iptal edebileceğini ifade etti.

O Ses Türkiye'nin önceki gün ekranlara gelen özel bölümünde Hadise, yarışmacı Dilara Şimşek'in performansından sonra ailesi ile alakalı bir durumu anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Ailesi ile alakalı son bir senedir zorluklar yaşayan Hadise'nin anlattıkları Acun Ilıcalı'yı da etkiledi. Ilıcalı, ünlü şarkıcıya eğer isterse çekimi iptal edebileceğini belirtti.

Konu ile alakalı konuşan Hadise, özelinin bazı ayrıntılarını paylaşmayı sevdiğini, kendisinin de bir erkek kardeşi olduğunu, 15 dakika önce doğuma girdiklerini, Hala olacağını ve bu heyecanı buradakilerle paylaşmak istediğini, çok duygusallaştığını ve orada olmak istediğini, yarın da çekim olduğundan gidemeyeceğini, belirterek neden ağladığını açıkladı.

Durumu öğrenmiş olan Acun Ilıcalı’ysa araya girdi ve isterse çekimi iptal edebileceğini söyledi ve Hadise’yi teselli etti.

Yorumlar (0)
banner202