Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç.'den Ayrılıyor mu?

Behzat Ç. İle ilgili yayından kalkacağı iddialarının üstüne şimdi de dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’nun kadrodan ayrılacağı iddiaları ortaya atıldı.

Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç.'den Ayrılıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde BluTV ekranlarında seyircisiyle tekrar buluşan Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi dizi için yayından kalkacağına dair söylentiler çıkmıştı. BluTV CEO’su Aydın Doğan Yalçındağ ise bu iddiaları kendine ait bir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanlayarak, “Bu haber yanlış sona erdiği yok. Keşke bize ulaşsanız reis bu tür haberleri yapmadan” ifadelerini kullanmıştı.

Yayından kalkma söylentilerinin bu açıklamayla son bulmasının ardından bugün bir başka iddia daha ortaya atıldı. İddialara göre, önce Ercüment Çözer karakterini canlandıran Nejat İşler, ardından da dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, “Ben artık projede yokum” dediği öğrenildi.

Yine iddialara göre başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu yeni sezon bölümleri internet ortamında ekrana gelen Behzat Ç.'nin setinde kriz çıkarttı. Kulislerdeki söylentilere göre oyuncu, senaryoda kendisinden habersiz yapılan değişikliklerden rahatsız oldu. Senaryoda yaşanan sıkıntıların ardından usta oyuncunun diziden ayrılmak istediği, bu gelişmenin de herkesten gizli tutulduğu ve çözüm arandığı ifade edildi. Erdal Beşikçioğlu’nun diziye devam etmesi için ikna edilmeye mi çalışılacağı ya da onsuz mu devam edileceği ise merak ediliyor.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202