Bu yıl ikincisi düzenlenen Harbiye konserleri Sıla performansı ile başladı!

Bu yıl ikincisi düzenlenen Harbiye konserleri Sıla’nın performanslarıyla başladı. Biletler satışa sunulduktan saatler sonra tükendi. Harbiye Konserleri’nde Sıla’nın performansına bir çok ünlü isim de katıldı.

MAGAZİN 30.09.2019, 12:07
Bu yıl ikincisi düzenlenen Harbiye konserleri Sıla performansı ile başladı!

Bu yıl ikincisi düzenlenen Harbiye konserleri Sıla’nın performanslarıyla başladı. Biletler satışa sunulduktan saatler sonra tükendi. Harbiye Konserleri’nde Sıla’nın performansına bir çok ünlü isim de katıldı. Konserde Şükran Ovalı ve Saaddettin Saran’da vardı. 7 gün sürecek Harbiye Konserleri’nde Sıla, hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği şarkılar ile konsere başladı. 3 saat sahne alan Sıla, her seferinde çok heyecanlandığını ve uyku tutmadığını söyledi.

Konserin ilk 1 saatinde mavi mini bir Attico ile sahne alan ünlü şarkıcı feminen görüntüsü ile tüm beğenileri topladı. Konserin devamında ise Anthony Vaccarello frak smokin ve Charlie Chaplin tarzında bir şapka tercihi ile maskülen bir görüntü yakalayan sanatçı iki tarz ile de şıklığını konuşturdu.

Konserde iki efe ile ‘Zeybek’ şarkısını seslendiren ünlü şarkıcı büyük ilgi topladı. Yeni albümünde de Sezen Aksu’nun ‘Zeybek’ şarkısına yer veren Sıla, şarkının ardından gelen misafirlerin beğenisini kazandı.

Seneler önce yazmaya başladığı ve geçen sene bitirdiğini söylediği “Haytalar Dükkanı” parçasını arkadaşları için yazdığını söyleyen Sıla, parçayı beğenip beğenmediklerini gelen konuklara sordu ve alkış aldı.

Yoğun ilgi gören Muhbir şarkısını ilk önce Harbiye’de yine aynı sahnede Mabel Matiz ile seslendirdiğini belirten Sıla, şarkının uğuruna çok inandığını ve Fenomenbet Mabel Matiz’e selam gönderdiğini söyledi. Seyircinin de Mabel Matiz’i alkışlaması için ricada bulundu.

Bugün tekrar sahne alacak olan Sıla, devam eden günler de  5 gün daha Harbiye konserlerine devam edecek.

Yorumlar (0)
23°
az bulutlu
banner202