26 Ressam Tek Sergide Buluşuyor

Narlıdere Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çok uzun zamandır resim öğretmenliği yapan ressam Bülent Öztürk, şimdiye kadar yetiştirdiği öğrencilerden oluşan katılımcılarla, ‘’Rengimiz Sanat Grubu’’ karma sergisi açılışında bir araya geldi.

BELEDİYE 30.09.2019, 12:16 30.09.2019, 14:37
26 Ressam Tek Sergide Buluşuyor

Rengimiz Sanat Grubu’nda bulunan 26 amatör ressamın ürünleri, Resim ve Heykel Müzesi Kültürpark Sanat Galerisi’nde sergilenerek meraklılarıyla buluşmaya başladı. Açılışında çok sayıda davetlinin yer aldığı karma serginin ilgi görenleri ise tuval, kanvas ve ağaç tablolar oldu. Resimle bütünleşmiş amatör ressamların eserlerinin bulunduğu sergi 11 Ekim’e kadar sanatseverlerle birlikte olacak.

Karma sergide tabloları yer alan amatör ressamların isimleri ise şu şekilde: Bülent Öztürk, Serdar İlter, Jale Ersoy, Tülay Erbaysal, Neşe Almasulu, Figen Yılmaz, Suna Genç, Gülay Karaçelebi, Pınar Sözer, Rezzan Demirhan, Nihal Güven, Dilek Aydın, Emine Erdoğan, Veysel Çağlar, Forvetbet Feramuz Alev, Ayşin Tetik, Ayten Baysal, Nursel Şahin, Filiz Yapıcı, Tülay Önerler, Şenay Türkgülü, Dilet Taşçı, Tülay Şıvgın, Nuran Yeniyurt, Selma Saygılı, Şükriye Şenbak.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202