Berfu Yıldız Yenenler: "Oğlum çok şanslı!"

Oğulları Kuzey’in odasını düzenlemeye başlayan ünlü çift, sosyal medya hesaplarından bir fotoğraf ve altında not ile evlerinin en güzel yerinin oğullarının odası olduğunu belirtti.

MAGAZİN 30.09.2019, 16:44
Berfu Yıldız Yenenler: "Oğlum çok şanslı!"

2015 Miss Turkey dördüncü Türkiye güzeli seçilen Berfu Yıldız ile Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler geçtiğimiz yıl dünyaevine girmişti. Oğulları Kuzey’in odasını düzenlemeye başlayan ünlü çift, sosyal medya hesaplarından bir fotoğraf ve altında not ile evlerinin en güzel yerinin oğullarının odası olduğunu belirtti.

Yeni taşındıkları ev için uzun uğraşlar veren çift oğullarının çok şanslı olduğunu o kadar çabanın ardından evin en güzel yerinin oğulları Kuzey’in odası olduğunu belirten Berfu Yıldız Yenenler, oğlu Kuzey’in odasındaki eksikleri tamamladıktan hemen sonra sosyal medya hesabından paylaşacağını belirtti.

Aile ve yakın dostlarından oluşan sade bir nikah töreniyle evlenen Eser Yenenler ve eşi Berfu Yıldız Yenenler geçtiğimiz aylarda dünyaevine girmişti.

Düğün sonrasında Antalya’ya Jestbet giden ünlü çift, çıkan hamilelik haberlerinin ardından sosyal medya üzerinden haberleri doğruladılar. Berfu Yıldız Yenenler sosyal medya üzerinden bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğunu ve isminin Kuzey olacağını duyurdu. Çekirdek aile olacakları için çok mutlu ve heyecanlı olduklarını söyleyen ünlü çift bu mutlu haberin ardından çocuklarının odasını tasarlamaya başladılar.

Açtıkları YouTube kanalından oğulları Kuzey hakkında gelişmeleri yayınlayan ikili doğuma çok az bir zaman kaldığını belirttiler.

Hamileliğinin son günlerine yaklaştığını ifade eden Berfu Yıldız Yenenler, uzun süredir paylaşım yapmadığı için doğum yaptığını düşünenler olduğunu söyledi. Henüz doğum yapmadığını fakat kendisinde yeterince güç bulamadığını söyleyen Yıldız, kendisiyle aynı durumda olan anne adaylarından yardım istedi.

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202