Azra Akın yeniden Kamera karşısına çıkıyor!

Geçtiğimiz günlerde bir AVM’de görüntülenen Azra Akın, yeni bir iş görüşmesi yaptığını ve tekrar ekranlara döneceğini söyledi.

MAGAZİN 30.09.2019, 12:28 30.09.2019, 14:57
Azra Akın yeniden Kamera karşısına çıkıyor!

Geçtiğimiz günlerde bir AVM’de görüntülenen Azra Akın, yeni bir iş görüşmesi yaptığını söyledi. 2018 yılında dünyaya gelen oğlu Demir’in artık büyüdüğünü ifade eden ve tekrar çalışmaya başlayacağını söyleyen ünlü manken Azra Akın iş görüşmelerine başladığını ifade etti.

2002 Dünya Güzeli olan ve mankenlikle beraber oyunculuk da yapan Azra Akın, geçtiğimiz yıllarda dünyaevine girdiği Atakan Koru ile Edirne’ye yerleşmişti. 2018 yılında dünyaya gelen oğlu Demir ve eşinin işi sebebiyle Edirne’de olan Azra Akın işlerine ara verdiğini söylemişti.

Artık bir ayağının İstanbul’da olduğunu söyleyen ünlü manken ve oyuncu Akın, artık oğlunun büyüdüğünü, 1 yaşına geldiğini ve Gobahis işlerine bıraktığı yerden devam edeceğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülenen Azra Akın’a hem küçük yaşta çocuğu olan bir anne hem de yoğun tempo da çalışan bir kadın olmanın zorluklarından bahsedildi. Hem küçük çocuk sahibi olup hem de çalışan bir kadın olmanın onu zorlayıp zorlayamayacağı sorulunca bu soru Azra Akın’ı sinirlendirdi.

Hem iş hem annelik konusu sorulunca tepki gösteren Azra Akın, bu sorunun sadece kadınlara yöneltildiği için tepki gösterdiğini ve erkeklere de sorulması gerektiğini ifade etti. Erkeklerin de hem çocuklarına bakıp hem de çalıştığını söyleyen ünlü oyuncu bunun cinsiyetle bir bağlantısı olmadığını çocuğun anneye yakınlığının aynı şekilde babaya da olduğunu söyledi. En yakın zamanda iş hayatına döneceğini ve aynı zamanda bebeğine bakacağını da ekledi.

Yorumlar (0)
23°
açık
banner202