Kendall Jenner, Justin ve Hailey Bieber ile konuştu

Kendall Jenner pazar günü Justin Bieber ve Hailey Baldwin ile bir Instagram Canlı sohbete katıldı. Los Angeles’ta evinde olan Jenner, Bieber çiftinin Kanada’da sosyal izolasyonda neler yaptıklarını öğrendi, Hailey ile birlikte geçirdikleri günleri yad ettiler.

Kendall Jenner, Justin ve Hailey Bieber ile konuştu

 

İZMİR GÜNDEM -Kendall Jenner ve Hailey Baldwin’in arkadaşlığı çok uzun yıllara dayanıyor. “Kendall'la ilk tanıştığımda 16 ya da 15 yaşındaydı.” diyen Baldwin ve Jenner, normal hayatlarında hiç bu kadar ayrı kalmamışlardı. Justin ve Hailey çifti, Hailey’in en yakın arkadaşı olan Kendall ile özlem gidermek için Instagram Canlı sohbet üzerinden muhabbet etti.

Hailey ve Kendall arkadaş oldukları ilk zamanlardan bahsederek, birbirlerini ne kadar özlediklerini kanıtlamış oldular. Yakın arkadaşlar, 2012'de Açlık Oyunları film galasına katılırken ilk kez tanıştıklarını açıkladılar.Kendall kendisinden önce Kylie Jenner ile samimi olan Hailey’e, “Sen ve Kylie [Jenner] çok yakındınız ve sonra seni çaldım. Hails'i çaldım.”dedi. İkilinin yakın arkadaşlığı Jenner New York’ta modellik yaparken başladı. Baldwin, “Sen modelliğeorada başladın ve ben New York'ta yaşıyordum, bu yüzden her zaman oradaydın.” dedi. Jenner ise New York’ta o zamanlar başka arkadaşının olmadığını ve ilk arkadaşının Hailey olduğunu söyledi. New York City, Jenner’ın kalbinde özel bir yere sahipken, Los Angeles ile tam olarak karşılaştırılmadığını itiraf etti. “New York'u seviyorum, bunun için çok takdir ediyorum ama L.A. evim ve L.A.’nın en iyisi.” dedi.

Jenner ayrıca sosyal izolasyon sırasında neler yaptığını da anlattı. Gözlerden uzak olmaya çalışan Kendall, şu an bir arkadaşı ile birlikte kalıyor. Karantina olayları zorunlu olmadan önce Tiffany adlı arkadaşı Kendall’a kalmaya geldiği için, karantinaya da birlikte devam etme kararı almışlar. Gün içerisinde birlikte vakit geçiren arkadaşlar, genelde sadece Kendall’ın köpeğini gezdirmek için arada evi terk ediyorlar. Kendall ayrıca resim yapmaya merak saldığını da yakın arkadaşları Justin Bieber ve Hailey’e söyledi.

Yorumlar (0)
23°
az bulutlu
banner202