Miley Cyrus ve Cody Simpson, sağlık çalışanlarına Tacos dağıttı

Miley Cyrus ve Cody Simpson, yeni koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele etmekte olan sağlık çalışanlarına teşekkür etmek amaçlı tacos dağıttı. Çiftyerel bir hastaneye 100'den fazla tacosbağışladı ve yemek dağıtırkenki fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

MAGAZİN 06.04.2020, 21:13 06.04.2020, 21:15 Özgür Çakar / [email protected]
Miley Cyrus ve Cody Simpson, sağlık çalışanlarına Tacos dağıttı

İZMİR GÜNDEM - Uzun süredir birlikte sosyal izolasyonda olan Miley Cyrus ve Cody Simpson çifti, günlerden beri ilk kez evlerini sağlık çalışanlarına tacos dağıtmak için terk etti. Bu günlerde sorumluluk yükü artan sağlık çalışanlarına jest yapan çift, yerel bir hastaneye bir araba dolusu taco götürdü.

Yüzünde maskesi ile bu iyiliklerini videoya alan Cody Simpson yaptığı açıklamada “Bu pandemi sırasında, işleriniinanılmaz şekilde yapan tüm sağlık çalışanlarına sevgi ve destek göstermeliyiz. Bu nedenle, yerel bir hastaneye büyük bir taco teslimatı yapıyoruz.” dedi. Fotoğraflarda taco poşetleriyle poz veren çift, fotoğraflarının altına “Desteğiniz ve sevginiz için teşekkür ederiz. Güçlü kalın." yazdı.

Simpson'ın paylaştığı bir başka fotoğrafta ise, teslim edilen yemekleri tutarken gülümseyen çok sayıda sağlık çalışanı vardı. Simpson, “Yerel hastanemizdeki inanılmaz sağlık çalışanları için Tacos! Zamanımızın bu gerçek efsaneleri için hayatlarını bu salgınla savaşmaya adamış olanlara minnettarız.” dedi.

27 yaşındaki Miley Cyrus ve 23 yaşındaki Cody Simpson geçtiğimiz günlerde Instagram üzerinden fotoğraf paylaşarak altıncı aylarını kutlamışlardı. Çiftin şu sıralar koronavirüs sebebiyle birlikte sosyal izolasyonda oldukları bilinmekte. Cyrus sık sık Instagram üzerinden canlı sohbetlere katılıyor ve bolca paylaşım yapıyor.

Yorumlar (0)
10°
açık
banner202