İzmir'de korkunç şekilde öldürülen çocuğun katili annesinden şok ifadeler!

5 yaşındaki Eymen Sadık Durak'ın annesi ve sevgilisi tarafından korkunç bir şekilde öldürülmesinden sonra ifadelerinde birbirlerini suçladıkları öğrenildi.

GÜNDEM 03.09.2019, 15:45
İzmir'de korkunç şekilde öldürülen çocuğun katili annesinden şok ifadeler!

İzmir'de geçtiğimiz günlerde korkunç bir cinayetin yaşandığı öğrenildi. 5 yaşındaki Eymen Sadık Duran'ın öz annesi ve annesinin sevgilisi tarafından öldürülüp poşet içerisinde tandır fırınına atılmasının ardından cani anne ve sevgilisi tutuklandı. Mahkeme tarafından verdikleri ifadelerde ise büyük şaşkınlığa neden oldular. Emniyette susma hakkını kullanan cani anne mahkemede verdiği ifadesinde ise sevgilisini suçladı.

Çelişkili ifadeleri ele verdi

Eşini iki yıl önce kaybettiği belirlenen 25 yaşındaki Mine Durak'ın çocuğuna şiddet uyguladığı ifade edilmişti. Çevreden gelen ihbarların artması üzerine eve çocuğu görmek üzere polis geldi. Ancak polis çocuğu evde bulamadı. Anne ise çocuğun birkaç gündür eve gelmediğini söyledi. Emniyette verdiği ifadelerde ise çocuğu hakkında Canlı Bahis çelişkili ifadeler vermesi polislerin dikkatini çekti. Üzerine gittikleri zaman küçük çocuğun dövülerek vahşi şekilde öldürüldüğü ve ardından poşet içerisinde cansız bedeninin tandır fırınına atıldığını anlattı. 

Korkunç cinayetin ardından anne ve sevgilisinin sosyal medya hesaplarında cinsel içerikli görüntülere rastlandı. İkili ifadelerinde birbirlerini suçladılar. Cesedi öldükten sonra iki gün boyunca arabada sakladıklarını ve ardından fırına atarak üzerini taşla kapattıklarını anlattılar. Ancak tüm planı birbirlerinin yaptığını iddia ettiler. Korkunç vahşet hakkında soruşturma devam ediyor. Cani anne ve sevgilisi ise mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler. minik Eymen'in cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kesin ölüm nedeninin çıkacak sonuçlardan sonra belirlenmesi bekleniyor. 

Yorumlar (1)
Rabia 5 yıl önce
köpek bile yavrusuna bunu yapmaz köpeklere kurban olsunlar.
18°
açık
banner202