Palu ailesi davasında yeni gelişme yaşandı!

Müge Anlı tarafından kamuoyuna sunulan Palu ailesi davasında yeni gelişme yaşandı. Olaya Küçükçekmece Başsavcılığı da müdahale etme kararı aldı.

GÜNDEM 03.09.2019, 15:55
Palu ailesi davasında yeni gelişme yaşandı!

Geçtiğimiz aylarda gündeme bomba gibi düşen Palu ailesi araştırmacı gazeteci Müge Anlı tarafından yapılan yayınlarla kamuoyuna duyuruldu. Ailenin içerisinde ensest ilişkilerin, dolandırıcılığın ve cinayetin yer aldığı olaylar silsilesi büyük şaşkınlığa neden olmuştu. Hatta ailenin filminin yapılmasına dahi karar verildi. Bir süredir sezon finali veren programda Müge Anlı yeni gelişmelerin yaşandığını ifade etti. 

Yeni bir soruşturma daha yaşandı

Programın ardından pek çok şikayet ve delilin birikmesiyle konu hakkında soruşturma başlatılmıştı. Tüm aile bireyleri emniyetteki ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Özellikle ailenin damadı olan Tuncer Ustael hakkında çocuklara tecavüz, cinayet ve kötü muamele illegal bahis suçundan dolayı yeni bir soruşturma daha açılmasına karar verildi. 

Adli Tıp Kurumu tarafından ailenin akıl sağlıkları konusunda bir inceleme başlatıldı. Bu inceleme sonrasında akıl sağlığı konusunda herhangi bir sorun bulunamadığı ve her şeyin normal olduğu belirlendi. Palu ailesinin avukatı ise duruma itiraz etti. Olaya yeni bir gelişme olarak Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığının da katıldığı belirlendi. Tüm ülkeyi ilgilendiren ve merakla takip ettikleri davada yeni bir soruşturmanın açılması büyük şaşkınlığa neden oldu. Tüm aile bireyleri hakkında incelemenin yeniden yapılmasına karar verildi. Palu ailesi olayları sırasında aile bireylerinden Melike ve Meryem Tahnal'ın ortadan kaldırılması ve cesetlerinin dahi bulunamaması ancak aile bireylerinin karşı aileyi suçlamaları büyük şaşkınlığa neden olmuştu. Canlı yayına bağlanan pek çok mağdur olayın gidişatının değişmesine neden oldu. 

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202