Şampiyondan Başkan İduğ’a Ziyaret

Almanya’da Dünya Şampiyonluğunu kazanarak ülkemizi gururlandıran İbrahim Çolan, Başkan İduğ’u ziyaret etti.

BELEDİYE 15.10.2019, 11:11
Şampiyondan Başkan İduğ’a Ziyaret

Almanya’nın Stuttgart şehrinde yapılan Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda halka alanında kazanmış olduğu altın madalyayla Türkiye’ye büyükler dalında ilk Dünya Şampiyonluğu’nu getirmiş olan İbrahim Çolak, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a ziyarette bulundu.

Şampiyon cimnastikçiyle beraber paralelde Dünya 2. olan Ahmet Önder ve 2020 Tokyo Olimpiyatları’na katılma hakkı kazanan Nazlı Savranbaşı ve Ferhat Önder de başkanı ziyaret ettiler.

Başkan Mustafa İduğ, gururumuz olan sporcuları Bornovalılar’la beraber Belediye binasının önünde karşıladı. Ülkemizi başarılı bir biçimde temsil eden sporculara Cumhuriyet altını veren Başkan İduğ, kutlama pastasını da onlar ile beraber kesti.  Burada yaptığı konuşmasında İduğ, sporcuların Ayyıldızlı Bayrağı dalgalandırıp tüm Türkiye’yi büyük sevince boğduklarını, hepsini kutladığını, başta fedakar ailelerle emek veren antrenör ve yöneticilere çok teşekkür ettiğini, Bornova Belediyesi’nin spora ve sporcuya değer vermeye devam edeceğini dile getirdi.

Burada açıklama yapan Dünya Şampiyonu İbrahim Çolak, şampiyon olup İstiklal Betcup Marşını okutmak bayrağımızı dalgalandırmanın çok büyük mutluluk olduğunu ve çok duygulandığını ifade etti.

Yorumlar (0)
20°
açık
banner202