Karşıyaka Çocuk Korosu Yarın Buluşuyor

İzmir'de ilk defa 7 - 14 yaş grubu çocuklarca kurulmuş olan Karşıyaka Çocuk Korosu’nun çalışmaları 19 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 13.00'de Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri’nde başlıyor.

BELEDİYE 18.10.2019, 11:35
Karşıyaka Çocuk Korosu Yarın Buluşuyor

Karşıyaka Sanat Derneği’yle Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü ortaklığında olan proje ‘Karşıyaka Çocuk Korosu’nu konservatuvar mezunu sanatçı Mehtap Gönüldaş’ın yöneteceği belirtildi. Ekibin sanat danışmanlığını ise Türkiye’nin ünlü kanun şeflerinden Erol Gönüldaş gerçekleştirilecek.

Kendilerinin de en az çocuklar kadar heyecanlandıklarını dile getiren Mehtap Gönüldaş, müzik bilgilerinin yanında ses eğitiminin de sunulacağı çalışmaların sonunda amacın yetenekli olan genç sesleri ortaya kralbet giriş çıkarma ve onların iyi bir müzisyen olmalarını sağlama olduğunu belirtti.

İlk defa kurulmuş olan Karşıyaka Sanat Derneği’ne bağlı Karşıyaka Çocuk Korosu'nun kayıtlarına devam ettiklerini ifade eden Gönüldaş, kendileri ile beraber olmayı talep eden çocukları yarın beklediklerini, sezon sonunda da Karşıyaka Sanat Derneği Büyük Konserinden evvel sahne alacaklarını ve ilk sınavlarını orada vereceklerini, bu ekibin en kısa sürede festivallere katılabilecek ortamın da sağlanacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
20°
açık
banner202