Başkan Sengel’in Projesine Büyük Övgü

Ardahan Kültür Sanat Günleri’de konuşmacı olan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, katılmış olduğu panelde yine çocuklara moral oldu.

BELEDİYE 06.10.2019, 13:43
Başkan Sengel’in Projesine Büyük Övgü

Panelden önce tarım ve hayvancılık ile alakalı çok Mühim bir alan olan Ardahan'a ziyarette bulunan Başkan Sengel, gezdiği topraklarda hissettiği duygu ile Doğu ve Batı'yı bir araya getiren çok önemli bir projeyi gündeme taşıdı.

Projeye Tam Destek

Gönül Dağı Kardeşlik Bağı Projesi’nin  teklife sunan Başkan Sengel'a Ardahan Belediyesi tam destek verdi ve proje bütün katılımcılardan beğeni topladı.

Başkan Sengel,  Ardahan Belediyesince bu sene 2 defa organize edilen ‘Ardahan Kültür Sanat Günleri’nde konuştu. Başkan Sengel, bahsi Youwin geçen proje ile Ardahan ilindeki çocukların yaz tatilinde Efes Selçuk’ta ağırlanacağını belirtti.

Başkan Sengel, panelde sunduğu projeyle Ardahan’dan yaz tatilinde gelecek çocukların hem Efes Selçuk’u tanıyacaklarını, hem de ilçenin çocukları ile kardeşlik bağı kuracaklarını bu şekilde çocuklarda bir arada yaşama kültürünün gelişeceğini, bu projenin kendisini çok heyecanlandırdığını ülke adına önemli bir projenin olduğunu dile getirdi.

Yorumlar (0)
24°
açık
banner202