Sağlıklı Yaşlanmanın Sırrı Bu Fuarda

Bu yıl 2’incisi düzenlenen Uluslararası İzmir Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi, 17 Ekim’de kapılarını açıyor.

Sağlıklı Yaşlanmanın Sırrı Bu Fuarda

Uluslararası İzmir Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi bu sene de renkli görüntülere sahne olacak. Birbirinden ilginç 18 atölye çalışmasının yer alacağı uluslararası fuarda katılımcılarla, yogadan güzelleşme tüyolarına, ünlülerle sohbetlerden sağlıklı beslenmeye kadar çok çeşitli etkinliklerle sağlıklı yaş alma formülleri paylaşılacak.

17-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası İzmir Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresine, Fuar İzmir ev sahipliği yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fuarda, sağlıklı yaş almanın yöntemleri ve yaş almanın biyolojik, sosyal ve kültürel boyutlarından bahsedilecek. Türkiye’de bu alanda düzenlenen tek fuar olma özelliği taşıyan Uluslararası İzmir Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi, katılımcılarına alanında uzman akademisyenler ve başarılarıyla ün yapmış kişilerle sohbet etme ve atölyelere katılma fırsatı tanıyacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Ege Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fehmi Akçiçek'in başkanlığını yaptığı Uluslararası İzmir Keyifli Yaş Alma Fuarı ve Kongresi’nde tıp dünyasından da önemli isimler ağırlanırken, akademisyenler de katılımcılara hastalıklara dair bilgiler verecek. Fuar kapsamında, “Alzheimer tedavisindeki yenilikler”, “yaşlı hakları”, “zihnini temizle”, “müzik ve terapi”, “nefes ve meditasyon” başlıklı oturumlar olacak. Yeşilçam’ın usta sanatçısı Selda Alkor ve usta tiyatrocu Genco Erkal’ın da katılacağı fuara 7’den 70’e film izle herkes katılabilecek.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202