Radyo Trafik İzmir, dinleyicileriyle canlı yayında buluşuyor!

KÜLTÜR-SANAT 17.04.2020, 15:37
Radyo Trafik İzmir, dinleyicileriyle canlı yayında buluşuyor!

Radyo Trafik İzmir, salgın döneminde yayınlarına kesintisiz şekilde devam ediyor. Trafik yayınlarının yanı sıra uzman konuklarla koronavirüs ile ilgili bilinmesi gerekenleri, merak edilenleri yayınlarına taşıyan Radyo Trafik İzmir, “Evde Kalan” dinleyicilerinin de yanında… Bu hafta sonu için ise farklı bir sürpriz hazırlandı.

Yayın hayatına başladığı andan itibaren trafik bilincinin artması için çaba sarf eden Radyo Trafik İzmir, koronavirüsün Türkiye’de görüldüğü andan itibaren en doğru bilgileri, ulaşımla ilgili alınan tedbirleri de İzmirlilere ulaştırıyor, akla takılan sorulara yanıt veriyor. Radyo Trafik İstanbul, Radyo Trafik Ankara ve Radyo Trafik Marmara ile yaptığı ortak yayınlarla da uzman konuklarla koronavirüs ve salgına ilişkin tedbirleri değerlendirip, dinleyenlerin bilinçlenmesine katkıda bulunuyor. 

Geçtiğimiz hafta sonu ilk kez uygulanan sokağa çıkma yasağında Radyo Trafik yayıncıları ve muhabirleri, tarihe tanıklık ettikleri anları cadde ve sokaklardan canlı yayınlarla dinleyenlerine aktardı. Bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağında Radyo Trafik ekipleri, İzmir, İstanbul, Ankara ve Bursa sokaklarında yollarda olacak ve son durumu canlı yayınlarla hem frekanslarından hem de sosyal medya hesaplarından görüntülü olarak anbean yayınlarına taşıyacak.

EVDE KAL RADYO TRAFİK İZMİRSİZ KALMA
Evde kalan İzmirliler ise Radyo Trafik İzmir yayıncılarıyla canlı yayında buluşacak. Gelen talep üzerine “Evde Kal Radyo Trafik İzmirsiz Kalma” sloganıyla yapılacak canlı yayın Youtube’da Radyo Trafik TV kanalı üzerinden takip edilebilecek. Salgında gelinen son noktanın değerlendirileceği, evde kalma sürecinin konuşulacağı canlı yayına dinleyenler de ister canlı yayına bağlanarak, isterse de mesajlarla katılabilecek. Söz konusu yayınlar cumartesi ve gazar günü saat 11.00’de başlayacak.

Bir Saran Holding kuruluşu olan Radyo Trafik İzmir, trafikte olduğu gibi salgınla mücadelede de dinleyenlerinin yanında olmayı sürdürecek.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202