İzmir Piyano Festivalinde Büyük Coşku

İki gün devam eden 1. Uluslararası İzmir Piyano Festivali pek çok genç yeteneği ağırladı.

KÜLTÜR-SANAT 05.10.2019, 20:30
İzmir Piyano Festivalinde Büyük Coşku

Festivalde, Uluslararası yarışmalara katılarak derece almış olan, geleceğin parlayan yıldızları sahneye çıktı. Piyano Öğretmenlerinden Nilüfer Güzel’in koordinatörlüğü ile yapılan festivalde Master Class çalışmasının da yapıldığı ifade edildi.

Festivalde dünya çapında ünlü konuk piyanistler Rüya Taner ve Iraz Yıldız’ın performanslarıda dakikalarca alkışlandı.

Durmadan Çalışacağım

Festivalin Koordinatörü olan Nilüfer Güzel, Türkiye’nin gelişmesi adına sanat alanları ile alakalı bir Türk kadını olarak, durmaksızın ve dinlenmeksizin çalıştığını, bu işler enerjisinin ve nefesinin yettiği kadar devam edeceğini, festivale katkıda bulunan deniz yıldızları sponsorlarına, içlerindeki genç yeteneklere, sanat danışmanlarına, çok değerli eğitimcilere, gece gündüz demeksizin yanında olup fikirleri Deneme Bonusu ile yoluna ışık tutmuş olan platformun gönüllülerine ve festival süresince kendilerini yalnız bırakmamış olan değerli izleyicilere çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Festivalde elde edilmiş olan gelir Ege Orman Vakfı’na bağışlanıp İzmir ilinin daha da yeşil olması sağlanacak... Ekilmiş olan her fidana ise festivale katılmış olan sanatçıların isimleri verilecek.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202