Flamingo Kültür ve Sanat Günleri Kapıda

Bu yıl 11-13 Ekim’de Kültürpark’ta ilki gerçekleşecek olan Flamingo Kültür ve Sanat Günleri, Ontur Otel’deki toplantı ile basına tanıtıldı.

KÜLTÜR-SANAT 08.10.2019, 10:09 08.10.2019, 10:37
Flamingo Kültür ve Sanat Günleri Kapıda

Geleneksel olarak her yıl yapılması beklenen Flamingo Kültür ve Sanat Günleri, bu yıl 11-13 Ekim tarihlerinde Kültürpark’ta gerçekleşecek. Etkinlik, geçtiğimiz gün Ontur Otel’de basına takdim edildi.

Toplantıda konuşma yapan Genel Koordinatör olan Profesör Doktor Erkan Sevinç, “İzmirimizde her yaştan vatandaşımızın ilgilisini çekecek, renkli ve güzel günlere sahne olacak bir festival için ilk adımı atıyoruz. Sanat yaşamında önemli bir yer tutacağına emin olduğumuz bu festival sayesinde hem doğa bilincini arttırmayı hem de Kültürpark’ı yaşanan bir mekan yapmayı amaçlıyoruz. Yerel koşulların tüm zorluklarına rağmen iki seneye yakın bir zamandır Popüler Yayın Grubu olarak üç dergimizin yayınını sürdürüyoruz. Spor Life adındaki spor dergimiz sadece İzmir’in değil Türkiye’nin Betorder dergisi haline geldi. Gençlik ve müzik dergisi olarak öne çıkan Roll Life, bir zamanların popüler dergisi ‘Hey’ gibi oldu. “Her şeyden önce sağlık” sloganı ile yola çıktığımız sağlık dergimiz olan Asklepion Life’da yolumuza devam ediyoruz. Flamingo Kültür ve Sanat Günleri de yine Roll Life dergimizin öncülüğünde gerçekleşecek.” Dedi.

Festival Ücretsiz Olacak

Gerçekleşecek etkinlikte birçok ünlü ismin katılımı ile konser, söyleşi ve imza günleri yapılacak. Ayrıca fotoğrafseverler için her gün Sasalı Kuş Cenneti’ne fotosafari turları düzenlenecek. Festival, halka açık ve ücretsiz olacak. Öte yandan, “Ege Kültür Platformu”, “Çağder” ve “Yeter ki İyilik Olsun” olmak üzere pek çok sivil toplum kuruluşu da  festival süresince çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Yorumlar (0)
14°
parçalı az bulutlu
banner202