Zeynep Bastık’tan Emine Bulut’un kızına destek

Emine Bulut Kırıkkale’de bir dönerci lokantasında eski eşi tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Şarkıcı Zeynep Bastık olaya duyarsız kalmadı.

GÜNDEM 23.08.2019, 22:19
Zeynep Bastık’tan Emine Bulut’un kızına destek

Emine Bulut Kırıkkale’de bir dönerci lokantasında eski eşi tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Olay sonrası tüm Türkiye ayaklandı. İçinde ünlü isimlerin de bulunduğu tüm vatandaşlar seferber oldu. “ölmek istemiyorum” diyen talihsiz kadının sesi ve küçük yavrusunun “anne lütfen ölme” diye feryat edişi kulaklardan silinmiyor. Tutuklanan cani için herkes idam istiyor. Yüreklerin ateşi sönmüyor.

Olaya duyarsız kalmayan ünlülerden biri de Zeynep Bastık. Ünlü şarkıcı, cinayet anına şahit olan Bulut’un Limanbet kızına yardım elini uzattı. Bastık vereceği konserin gelirini, 10 yaşındaki küçük kıza bağış olarak ayıracağını twitter hesabından paylaştı.

“Sadece maddi destek yetmez ama bazı sorunları çözebilir”

Zeynep Bastık paylaştığı yazıda şunları söyledi:

"28 Ağustos'ta Çeşme Amfi Tiyatrodaki konserimin tüm gelirini Emine'nin kızının eğitimi ve psikolojik desteği için ilgililere bağışlayacağız. Sanatçı dostlarımdan da destek olmak isteyen olursa herkesi sahnemi paylaşmaya bekliyorum. 10 yaşındaki o güzel kız artık hepimize emanet. Sadece maddi destek yetmez ama bazı sorunları çözebilir"

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202