Emine Bulut'un annesi isyan etti! Yardım etmeyenlere seslendi

Vahşi bir şekilde öldürülen Emine Bulut'un annesi isyan etti. 'Benim yavrum ölmemek için yalvarmış. Orada yardım edecek kimse yok muydu?' diye bağırdı.

GÜNDEM 24.08.2019, 11:19
Emine Bulut'un annesi isyan etti! Yardım etmeyenlere seslendi

Gündeme bomba gibi düşen ve eski eşi tarafından sokak ortasında vahşi bir şekilde boğazı kesilerek öldürülen Emine Bulut cinayeti hakkında her gün yeni görüntüler ve ifadeler ortaya çıkıyor. Tüm ülkeyi ayağa kaldıran korkunç cinayetin ardından talihsiz kadın acı içerisinde 'ölmek istemiyorum' diyerek isyan etmişti. 10 yaşındaki küçük kızının ise 'anne lütfen ölme' diyerek isyan etmesi pek çok kişiyi derinden etkiledi. 

Acılı anne isyan etti!

Cinayetin ardından eski Ligobet koca polis tarafından yakalanmış ve en ağır şekilde cezalandırılması için hakkında detaylı bir iddianame hazırlanmıştı. Annesi babası tarafından gözünün önünde vahşi bir şekilde öldürülen 10 yaşındaki küçük kız devlet tarafından korumaya alındı. Detaylı bir psikolojik tedaviden geçirilmesi planlanıyor. 

Emine Bulut'un acılı annesi ise ilk defa isyan etti. Olayın ardından hala kendine gelemeye acılı anne kızının devlet tarafından korunmadığını iddia etti. Daha önce de eski eşi tarafından kızının defalarca tehdit edildiğini anlattı. Acılı anne 'kızım ölmemek için yalvarmış. Kızımı neden korumadılar. Kızıma neden müdahale etmediler.' diyerek gözyaşları içerisinde feryat etti. 

Yorumlar (0)
13°
açık
banner202