Van’da 2 Günde 8 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Ordumuz sınırlarımızın güvenliği için Barış Pınarı Harekatını başlatmışken yurt içinde de terör unsurlarına operasyonlar devam ediyor

GÜNDEM 10.10.2019, 11:07
Van’da 2 Günde 8 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Alınan bilgilere göre son operasyon Van iline bağlı Gürpınar ilçesinin kırsalında yapıldı. Yapılan operasyon sonucunda 2 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi. Bölgede devam etmekte olan operasyonlarda etkisiz hale getirilmiş olan terörist sayısının ise toplamda 8'e yükseldiği açıklandı.

İçişleri Bakanlığından Açıklama

Konu ile alakalı İçişleri Bakanlığı tarafından yapılmış olan açıklamaya göre, iç güvenlik operasyonları çerçevesinde Van ilinin Gürpınar ilçesindeki kırsalda İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından  operasyon Liderbahis yapıldığı ve operasyonun sonucundan İki teröristin silahları ile beraber etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, Van ilinin kırsalında devam etmek olan operasyonlar sonucunda son 48 saatte etkisiz hale getirilmiş olan terörist sayısının 8’e yükseldiği ve operasyonların aralıksız bir şekilde devam ettiği ifade edildi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202