Balkan Süt’ten Başkente Yeni Tesis

Balkan Süt ve Süt ürünleri Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde toplamda bin 800 metrekarelik alana kurulmuş olan gelişmiş bir bölge müdürlüğünü hizmete açtı.

GÜNDEM 10.10.2019, 11:30
Balkan Süt’ten Başkente Yeni Tesis

Yeni bölge müdürlüğü eskisine göre daha gelişmiş. Balkan Süt Ankara bölge müdürü Aydemir Bilgili; depo, sevkiyatı merkeziyle ve müdürlükten meydana gelen tesis ile Ankara ve civarındaki operasyonları güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Bu bölgelerde daha hızlı ve iyi hizmet sunabilmek için böyle bir üs ihtiyacının doğduğu belirten Bilgili; bölgede daha çok tüketiciye ulaşarak egenin kaliteli ve doğal süt ürünler Onbahis ile buluşturmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Ufak İmalathaneden Bu Günlere

Seneler evvel İzmir Şirinyer’de açmış olduğu ufak bir imalathanede toplamış olduğu sütleri kaynatarak yoğurt yapıp  satmaya başlayan iş adamı Halil Durmaz, Balkan markası ile bugün Türkiye’ye süt ve süt ürünleri dağıtıyor. 1991 senesinde kurmuş olduğu Balkan Süt ve Süt Ürünleri bugün İzmir iline bağlı Torbalı ilçesinde bulunan 20 bin metrekare kapalı alanda süt ve süt ürünleri imal etmekte.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202