Torbalı'nın Kurtuluş Yıldönümü Kutlandı

Tanzim edilen tören dolayısıyla Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Törene, siyasi parti temsilcileri, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ve birçok vatandaş da katıldı.

GÜNDEM 07.09.2019, 18:05
Torbalı'nın Kurtuluş Yıldönümü Kutlandı

İzmir'in Torbalı ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü münasebetiyle bugün resmî tören düzenlendi. Tanzim edilen tören dolayısıyla Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Törene, siyasi parti temsilcileri, Torbalı Kaymakamı Ercan Öter ve birçok vatandaş da katıldı. Tören sonrasında ise Atatürk Meydanı'ndan başlanarak belediye binasına kadar yürüyüş gerçekleştirildi.

Yürüyüşten sonra belediye binasının önünde gerçekleştirilen Jestbahis törende konuşma yapan Torbalı Belediye Başkanı Uygur, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümünde coşkuyla kutlama yaptıklarını, Türkiye Cumhuriyeti'nin yurtta sulh cihanda sulh idealiyle açtığı yolun devam ettiğini ve yaşadığımız süreç içerisindeki tüm olumsuzlukların geride kalmasını temenni ettiğini belirtti. Torbalı Belediyesi, zafer kutlaması kapsamında bu akşam Edip Akbayram konserini halk ile buluşturacak.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202