Tacizci adamı tuzağa düşürüp yakalattılar!

Adana'nın Seyhan ilçesinde 12 kadın kendilerini sürekli taciz eden 80 yaşındaki adamı kurdukları tuzak sonrasında yakalatarak polis ekiplerine teslim ettiler.

GÜNDEM 01.09.2019, 12:26 01.09.2019, 12:38
Tacizci adamı tuzağa düşürüp yakalattılar!

Adana'da 12 kadın bir süredir kendilerini ve mahalledeki kişileri taciz eden 80 yaşındaki sapık adamı yakalatarak polise teslim ettiler. Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşanan bir taciz olayı mahalleliyi ayağa kaldırdı. sürekli Onur mahallesi çevresinde dolaşan 80 yaşındaki bir adamın elle ve özle mahallede bulunan kadınları çeşitli şekillerde taciz ettiği öğrenildi. Bunun üzerine kadınlar işbirliği içerisine girdiler ve tacizci adamı yakalatmaya karar verdiler. 

Kadınlar nöbet tutmaya başladılar!

Şüpheliyi yakalayıp polise teslim etmek isteyen kadınlar birleşerek kendi aralarında bir plan Kolaybet yaptılar. Sokağın giriş ve çıkış noktalarında nöbet tutmaya başladılar. Şüphelinin mahalleye gelmesinin ardından evinin önünde oturan bir kadını elle taciz ettiği öğrenildi. Kadın tacizin üzerine bağırmaya başlayınca 80 yaşındaki şüphelide kaçmaya başladı. Bu sefer nöbet tutan kadınlar tarafından kaçamadan sıkıştırıldı. 

Şüpheli adam bir evin bahçesine sokuldu ve kadınlar tarafından rehin alındı. Ardından polis ekiplerine haber verildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sokaklarda toplanan ve tuzak kuran kadınlar bir süredir mahallede huzursuz olduklarını, sokağa dahi çıkamadıklarını anlattı. Adamın yarı çıplak gezdiği, elle ve sözle tacizde bulunduğunu anlattılar. Konu hakkında inceleme başlatıldı. 

Yorumlar (0)
18°
açık
banner202