Sosyal Medya Terörüne  Tutuklama

Barış Pınarı Harekatı’nın provoke etmeye çalışanlara polis ekipleri müsaade etmiyor. Son operasyonda konu ile alakalı 5 kişi tutuklandı.

GÜNDEM 16.10.2019, 09:42
Sosyal Medya Terörüne  Tutuklama

Kahraman Mehmetçik ülkemizin sınır bölgesinde bulunan terör unsurlarını temizlemek için başlatılan Barış Pınarı betsco Harekatında kararlı ilerleyişine devam ederken  polis ekipleri  de sosyal medyadan yalan bilgiler paylaşarak kara propaganda yapmaya çalışanlarla mücadele ediyorlar.

Konu ile alakalı son operasyon İstanbul’da yapıldı. Alınan bilgilere göre, sosyal medya üzerinden terör propagandası yaptıkları öne sürülen ve gözaltına alınmış olan 6 kişiden 5'inin tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu açıklamada, sosyal medya paylaşımlarında Barış Pınarı Harekatı ile alakalı paylaşım yapanların yakalanması hakkında çalışma başlatıldığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada, emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye gönderilen zanlılardan  5’inin tutuklandığı, 1’inin de ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından serbest bırakıldığı belirtildi.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202