“Siyaset Değil, Görev Konuşalım”

Karabağlar Belediye meclisinde CHP’li Sait Karaaslan, politik eleştirilerin değil görev çabasının kente yarar sağlayacağını söyleyerek, AK Partililerin iki belediye çalışanıyla alakalı önergesinin şehrin faydasına olmadığını vurguladı.

GÜNDEM 07.08.2019, 09:57 07.08.2019, 09:59
“Siyaset Değil, Görev Konuşalım”

CHP Karabağlar Belediye Parlamento Azası Sait Karaaslan, “Siyasi söylem ve tenkitler Karabağlar’ı ileri taşımaz. Daha iyi hizmetler için çalışalım” diye konuştu. Karabağlar Belediye Parlamentosu Ağustos ayı ikinci oturumu Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya CHP’li Sait Karaaslan’ın hizmetlere takviye çağrısı damgasını vurdu.

Karaaslan, evvelki oturumda AK Parti grubunun iki belediye çalışanına yönelik verilen önergenin de hizmete değil; politik polemiklere görev ettiğini kayıt etti.

Karaaslan, politikanın topluma hizmetin tek aracı ve müessesesi olduğunu söyleyerek, “Daha iyiyi henüz doğruyu topluma ulaştırmak için politika yapılır. Bahsegel Bizler, Karabağlarda parlamento azası seçilmeden evvel tüm mahalleleri, caddeleri sokakları ve eksiklikleri haneleri olası mümkün oldukça ziyaret etmeye çalıştık. Bir grup görev vaatlerinde bulunduk.

Mevcut hizmetlerin henüz da artacağını, olmayan hizmetlerin de biz seçilecek parlamento azaları doğrulusunda sizlere ulaşacağı vaadini ve taahhüdünü verdik” dedi.

Kalıcı Projeler Konuşalım

Karaaslan, İzmir’deki metropol ilçelerin kimi özellikleriyle öne çıktığını söyleyerek, “Kimi ilçemizde deniz ön tasarıda, bazılarında AVM’ler, üniversiteler, bazı ilçemizde de endüstri ön tasarıda.

Daha on sene evvel Bayraklı, gecekondu kazası olmasına rağmen, bu gün metropolitan alan konumuyla İzmir iş dünyasının seçenek ettiği tek ilçemiz durumuna gelmiştir.

Yorumlar (0)
23°
açık
banner202