Rotary’den Cumhuriyet Bayramı’na Özel Kutlama

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu tarafından Cumhuriyet’in 96. yılı Kordon Çankaya Otel’de yapılan özel bir etkinlik ile kutlandı.

GÜNDEM 29.10.2019, 11:30
Rotary’den Cumhuriyet Bayramı’na Özel Kutlama

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Cumhuriyet’in 96. Yılını “29 Ekim Cumhuriyet Balosu” biçiminde kutladı.

Hemen hemen 200 kişinin olduğu gecede İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının oluşturduğu ‘Türkiye Renkleri’ Türk ve Dünya şarkıları ile beraber değişik yörelerden derlenmiş olan şarkıları çok sesli bir şekilde seslendirilmesi ile meydana  gelen bir repertuar sundu.

Şarkılardan başka dansların da olduğu evvela Tangoyla başlayan gece, İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının Bale gösterisiyle devam etti ve Türk Dünyası Müzik ve Dans Topluluğunun Zeybek gösterisinden sonra kulüp başkanlarının eşleriyle beraber yapmış oldukları Vals’le sürdü.

Burada konuşan Rotary 2440. Federasyonu Başkanı Fatih Akçiçek Cumhuriyet’in kurulması için kanları ve canları uğruna savaşmış olan Atatürk ve silah arkadaşlarını andığını, çok umutsuz olunan dönemlerde bile hiç umutsuz olmayan Atatürk’ün, kendimize ilke edinmemiz gerektiğini, ve Cumhuriyetin 96.yılının herkese kutlu olmasını dilediğini belirtti.

Rotary’nin yaptığı 29 Ekim Cumhuriyet Balosu toplu pasta kesim töreniyle sonlandı.

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202