Şevval Sam'dam İmamoğlu Çiftine Övgü

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında İstanbul Sultanahmet'te konser veren Şevval Sam’ın Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu ile paylaştığı fotoğraf büyük beğeni topladı.

Şevval Sam'dam İmamoğlu Çiftine Övgü

İstanbul, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı dün gece verilen konserlerle Sultanahmet Meydanı'nda kutladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hazırlanan konser alanını akşam saatlerinden itibaren binlerce kişi doldurmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ilkinin gerçekleştiği Sultanahmet Meydanı'nda İstanbullularla beraber kutlamaya katıldı.

Kutlama kapsamında konser veren Şevval Sam sahnede yaptığı konuşmada, "Bir kadın olarak sahneye çıkıp şarkı söyleyebiliyorsam bunu Mustafa Kemal Atatürk'e borçluyum. Ekrem Başkan, zor bir yolculuğa çıktı. Hepimiz elimizi taşın altına sokup, ona yardımcı olmalıyız" dedi ve ardından coşkulu kalabalıkla birlikte İzmir Marşı’nı okudu.

Konser sonrası sahneye çıkan Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu vatandaşları selamlayarak onların heyecanına ortak oldu. Kutlama sonrası kuliste Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu ile çektirdiği fotoğrafı paylaşan Şevval Sam, "Bu sene 29 Ekim coşkusu bambaşka! Türkiye'nin aydınlık yüzü Sayın Ekrem İmamoğlu ve gerçek bir Cumhuriyet Kadını güzeller güzeli eşi Dilek İmamoğlu ile Cumhuriyetimizin 96. yılını kutluyoruz. Yaşasın Cumhuriyet!" notunu yazdı.

Kutlamalarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu smokin giyerken, eşi Dilek İmamoğlu, Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal imzalı bir tuvalet giydi.

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202