'Oğlumu PKK kaçırdı' demişti! Bugün oğlundan haber geldi!

Diyarbakır'da Hacire Akar isimli bir kadın oğlunun HDP tarafından dağa kaçırıldığını söyleyerek HDP binası üzerine oturma eylemi başlatmıştı. Bugün haber geldi.

GÜNDEM 24.08.2019, 18:47
'Oğlumu PKK kaçırdı' demişti! Bugün oğlundan haber geldi!

Diyarbakır'da Hacire Akar isimli yaşlı kadın 4 gündür oğlu Mehmet Akar'dan haber alamadı. Yaptığı tüm aramalara rağmen ulaşamadı. Sonunda oğlunu HDP'nin dağa kaçırdığını duydu. Zaman kaybetmeden oğlunu geri almak için Diyarbakır'da HDP il binasının önüne gitti. Oğlunu almadan dönmeyeceğini söyledi. Dediği gibi oldu. Bugün oğlundan haber geldi. 

Oğlu bulundu

Daha önce bir oğlunun da HDP ve PKK tarafından götürüldüğünü ve bir süre sonra oğlunun ölüm haberini aldığını Pulibet söyleyen acılı anne aynı şeyin küçük oğlunun başına da gelmemesi için çok uğraştı. Bir ara HDP binası önünde bağırıp camları kırarak sinir krizleri geçiren kadına HDP'li olduğu söylenen adamlar saldırmaya çalıştılar. Linç edilmek istenen acılı anne polisler tarafından koruma altına alındı. 

Polis tarafından kadının şikayeti üzerine bir soruşturma başlatıldı. 4 gündür belediye binası önünde oturma eylemini sürdüren kadın bugün polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Oğlu Mehmet Akar'ın bulunduğu ve emniyette olduğu bilgisi verildi. Gözyaşları içerisinde emniyete giden kadın Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde oğlu ile buluştu. Ardından belediye binası önündeki kalabalık dağıldı ve eylem sona erdi. 

Yorumlar (0)
18°
açık
banner202