Doğum yapan eşini bıçakladı!

Ülkemizde kadın cinayetleri bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz gün Gaziantep’ten bir dehşet haberi daha geldi.

GÜNDEM 25.08.2019, 09:06
Doğum yapan eşini bıçakladı!

Ülkemizde kadın cinayetleri bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz gün Gaziantep’ten bir dehşet haberi daha geldi. Güldane ismindeki kadın doğum için hastanede yatıyordu. Eşi Ahmet Y. Kendisinden boşanmak isteyen eşini görmek için hastaneye gitti. Barışma. isteğine olumlu cevap alamayan cani koca talihsiz kadını bıçaklayarak yumruklar savurdu.

Ahmet Y. Evlilikleri süresi boyunca eşine şiddet uyguluyordu. Gördüğü şiddetler sebebi ile Güldane Y. yaşadıkları evden ayrılıp annesinin evine yerleşmişti. Bu sırada hamile olan talih kadın 3. Bebeğini dünyaya getirmek için hastanede yatıyordu. Bebekleri dünyaya geldikten sonra Ahmet Y. hastaneye ziyarete gitti. İlk ziyaretini sorunsuz şekilde gerçekleştirmişti fakat gece tekrar hastaneye giriş yaptı. Barışma ısrarlarına olumsuz yanıt alan cani adam eşini birçok yerinden bıçakladı. Arayan giren ablası kardeşini güçlükle kurtardı. Fatma Y. şuanda yoğun bakımda tedavi görüyor.

“Evine dönmezsen, boşanırsan seni öldürürüm”

Olay sonrası ifade veren Seda Güvercin, yaşananları şöyle ifade etti: "Hamileliği boyunca Restbet eşiyle görüşmedi. Dün (önceki gün) öğleden sonra doğum yaptı. Biz de doğumdan sonra eşine haber verdik, isterse çocuğunu görebileceğini söyledik. Önce annesiyle geldi. Hiçbir sıkıntı çıkmadan gittiler. Sonra 23.00 sıralarında tekrar geldi. Biz yine çocuğunu görmeye geldi diye düşündük. Sonra olaylar bir anda karmaşaya dönüştü. Bağırıp çağırmaya başladı. Güldane’ye ‘Evine dönmezsen, boşanırsan seni ben öldürürüm, cezanı kimseye bırakmam’ dedi. Biz sakinleştirmeye çalıştık fakat belinden bıçağı çıkararak kardeşimin göğsüne saplamaya çalıştı. Ben de elini tuttum araya girdim, boğuştuk. Ben tutmasaydım öldürecekti. Tutmama rağmen kardeşimin yüzüne ve başına en az 6-7 bıçak darbesi vurdu. Sonra yanağına vurdu, 4-5 dişini kırdı. Ben bu boğuşma sırasında zaten elini bırakmadım. Çığlık atıp güvenliği çağırdım. Kardeşimin durumu çok kötü. Yoğun bakımda tedaviye aldılar. Yatak kan içinde kaldı."

Yorumlar (0)
12°
açık
banner202